ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σταϊκούρας – Ρέγκλινγκ συζητούν τις δεσμεύσεις της Ελλάδας προς τους δανειστές

Σταϊκούρας – Ρέγκλινγκ συζητούν τις δεσμεύσεις της Ελλάδας προς τους δανειστές

Οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα και οι προτεραιότητας της νέας κυβέρνησης βρέθηκαν το επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ.

Η νέα κυβέρνηση έχει διαμηνύσει πως θέλει να επαναναδιαπραγματευτεί τον στόχο για ετήσιο πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ που είχε συμφωνήσει η προηγούμενη ηγεσία, αφότου κερδίσει την εμπιστοσύνη των εταίρων της.

Ο κ. Ρέγκλινγκ αποχώρησε χωρίς δηλώσεις. Στο πρώτο Eurogroup μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου χαρακτήρισε τον εν λόγω στόχο «ακρογωνιαίο λίθο» του προγράμματος και προϋπόθεση για την βιωσιμότητα του χρέους.

Επί τάπητος βρέθηκαν επίσης η σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο άνδρες Οι κ.κ. Σταϊκούρας και Regling συμφώνησαν να συνεχίσουν μια στενή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της Ελλάδας και των πολιτών της και να εντείνουν την προσπάθεια για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.