Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους – Ποια επιδόματα πληρώνονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους – Ποια επιδόματα πληρώνονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Χρήματα στους λογαριασμούς τους θα δουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας χιλιάδες πολίτες καθώς από τις 25 Ιουλίου ξεκινούν να καταβάλλονται αρκετά επιδόματα στους δικαιούχους.

Αναλυτικότερα, στις 25-26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή της τρίτης διμηνιαίας δόσης (Μαίου-Ιουνίου) του επιδόματος παιδιού. Σημειώνεται ότι αυτή αφορά όλους όσους έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το τρέχον έτος, καθώς και τη φετινή φορολογική τους δήλωσης έως για τις 16 Ιουλίου.

Την ίδια ώρα, στις 25 του μήνα θα καταβληθεί στους δικαιούχους το επίδομα ενοικίου που αφορά τα νοικοκυριά που μισθώνουν την κύρια κατοικία τους. Υπενθυμίζεται ότι στον δικαιούχο αντιστοιχεί ένα ποσό της τάξεως των 70 ευρώ μηνιαίως, ενώ για κάθε άλλο μέλος του νοικοκυριού ισχύει προσαύξηση 35 ευρώ.

Τέλος, στις 26 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη να γίνει και η πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στους δικαιούχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα με τα επιδόματα και οι συντάξεις
Σημειώνεται ότι από τις 26 Ιουλίου, χρήματα στους λογαριασμούς τους θα δουν και οι συνταξιούχοι όλης της χώρας, αφού στις 26 Ιουλίου ξεκινά η καταβολή των συντάξεων Αυγούστου. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 30 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.