ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φορολογία 2020: Σημαντική μείωση φόρων θα δουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες

Φορολογία 2020: Σημαντική μείωση φόρων θα δουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες

Σημαντική μείωση φόρων θα δουν το 2020 μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας, του αφορολόγητου ορίου και των εκπτώσεων για παιδιά.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και θα κατατεθεί στην Βουλή στα μέσα Οκτωβρίου.

Η ελάφρυνση σε σχέση με φέτος θα ανέλθει στα 177 ευρώ για άτεκνους που έχουν εισοδήματα έως 20.000 ευρώ. Το κέρδος θα είναι 217 ευρώ για φορολογούμενους με ένα τέκνο και 257 ευρώ για νοικοκυριά με δύο παιδιά. Οι τρίτεκνοι θα έχουν όφελος 377 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η προσθήκη κλιμακίου με συντελεστή 9% για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ φέρνει αλλαγές στο έμμεσο αφορολόγητο. Το μέτρο ευνοεί ειδικά όσους έχουν παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.