Τι είναι η ψηφιακή κάρτα που θα έχει κάθε εργαζόμενος;

Τι είναι η ψηφιακή κάρτα που θα έχει κάθε εργαζόμενος;

Στις προτεραιότητες του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είναι η ψηφιακή κάρτα εργασίας, όπως τόνισε σε συνέντευξή της στη «Βραδυνή της Κυριακής» η υφυπουργός, Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Στις ιδιωτικές επιχειρήσεις πλέον, αντί να βασιζόμαστε μόνο στις κλασικές μεθόδους επιτήρησης, θα υπάρχει μια ψηφιακή κάρτα, έτσι ώστε ο κάθε εργαζόμενος να μπορεί να αποζημιώνεται για τις ώρες και, πολύ περισσότερο, τις υπερωρίες που έχει κάνει στον τόπο εργασίας του. Ουσιαστικά είναι μια κάρτα για να μην κρατούν αιχμάλωτους οι εργοδότες τους εργαζομένους τους», ανέφερε.

Ακόμη, η κ. Μιχαηλίδου επεσήμανε ότι «κανένα επίδομα δεν κόβεται» και σημείωσε ότι ζητούμενο είναι να διασφαλιστεί ότι τα επιδόματα που ήδη παρέχονται να λαμβάνονται από όσους τα έχουν ανάγκη. «Στην κατεύθυνση αυτή, σχεδιάζουμε και το ενιαίο μητρώο δικαιούχων, για να είναι σαφές πόσα και ποια επιδόματα εισπράττει κάποιος», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά για το επίδομα των 2.000 ευρώ για τη γέννηση κάθε παιδιού και τα εισοδηματικά κριτήρια, υπογράμμισε ότι θα εξαιρεθούν τα πολύ υψηλά εισοδήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.