Πότε πιστώνεται επίδομα ενοικίου και Α21

Πότε πιστώνεται επίδομα ενοικίου και Α21

Οικονομική «ανάσα» για χιλιάδες συμπολίτες μας αναμένεται να σημειωθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς θα πιστωθούν το επίδομα ενοικίου και το οικογενειακό Α21.


Η καταβολή για το επίδομα ενοικίου, θα ξεκινήσει από σήμερα το απόγευμα. Ωστόσο, λόγω της απεργίας των τραπεζοϋπαλλήλων, ίσως σε ορισμένες τράπεζες υπάρξουν καθυστερήσεις στην καταβολή.

Το επίδομα ενοικίου θα καταβληθεί σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και την 31η Αυγούστου και έχει εγκριθεί.

Για να εγκριθεί η αίτηση απαιτείται το μισθωτήριο συμβόλαιο να έχει διάρκεια τουλάχιστον έξι μήνες από τον επόμενο μήνα της υποβολής αίτησης.

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν εντός Μαρτίου 2019 για τις οποίες διαπιστώθηκε από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ότι εξακολουθούν να πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, ανανεώθηκαν αυτόματα και εμφανίζονται με την ένδειξη «Η αίτηση έχει ανανεωθεί για ένα επιπλέον εξάμηνο».

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα παιδιού
Στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 έκλεισε προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2019 εν όψει της εκκαθάρισης και πληρωμής της 4ης δόσης του 2019, όπως συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της τέταρτης διμηνιαίας δόσης του 2019 (για τον Ιούλιο και Αύγουστο), η οποία θα καταβληθεί στις 25-27 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το 2019 μέχρι και 13 Σεπτεμβρίου και ταυτόχρονα έχουν εκκαθαρισμένη την φετινή φορολογική τους δήλωση (εισοδήματα 2018).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.