ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ράϊχενμπαχ: Λογαριασμός 240 ευρώ – Φιλοδώρημα 0,50 ευρώ

Ράϊχενμπαχ: Λογαριασμός 240 ευρώ – Φιλοδώρημα 0,50 ευρώ

Mίζεροι “τσίπιδες” το ξέραμε ότι είναι όλοι οι υπάλληλοι της τρόϊκα. Αλλά το ότι θα πλήρωναν (ο Χορστ Ράϊχενμπαχ και η παρέα του) σε εστιατόριο στα “Λαδάδικα” στην Θεσσαλονίκη 240 ευρώ και θα άφηναν φιλοδώρημα 0.50 ευρώ αυτό φανερώνει πόσο “άρχοντες” είναι. και βέβαια στον λογαριασμό δεν είχαν πρόβλημα, αφού τον πληρώνουμε (και) εμείς.

Τα έξοδά τους όλα πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο και την ΕΕ. το φιλοδώρημα ήταν δικό τους, όμως και κατ’αυτό τον τρόπο “έδειξαν” τον χαρακτήρα τους.

Στο μενού τώρα για πρώτο πιάτο προτίμησαν ψαρόσουπα, ενώ στη συνέχεια χταπόδι ψημένο στα κάρβουνα και ριζότο με θαλασσινά. Δοκίμασαν επίσης αμπελόφυλλα με κιμά, ενώ στη μέση του τραπεζιού έβαλαν παϊδάκια και σουτζουκάκια, όλα αυτά συνοδευόμενα από ακριβά κρασιά. Στο τέλος του γεύματος προτίμησαν αρμενοβίλ και προφιτερόλ με χυμένη καυτή σοκολάτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.