ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ελληνικός Χρυσός: «Κορύφωση της κλιμακούμενης επίθεσης»

Ελληνικός Χρυσός: «Κορύφωση της κλιμακούμενης επίθεσης»

  Κορύφωση της κλιμακούμενης επίθεσης κατά των επενδύσεών της χαρακτηρίζει η «Ελληνικός Χρυσός» την εμπρηστική επίθεση κουκουλοφόρων στις εγκαταστάσεις της στις Σκουριές Χαλκιδικής.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία, το επεισόδιο αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για τούς ιθύνοντες και όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση αυτή.

  Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές.

  Τονίζεται ακόμη πως η εταιρεία κατέχει όλες τις απαιτούμενες άδειες και πως όλες οι ενέργειές της στην περιοχή του έργου γίνονται σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες και υπό την εποπτεία των αρμοδίων Αρχών.

  «Τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας», συμπληρώνει η «Ελληνικός Χρυσός» και συνεχίζει: «Η εταιρεία θεωρεί δεδομένο πως έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας της κοινωνίας στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής και από τότε που ανέλαβε τα μεταλλεία τον Φεβρουαρίου του 2012, και μόλις σε ένα χρόνο, τριπλασίασε την εργατική της δύναμη από 400 σε 1200 μόνιμους υπαλλήλους και εργατοτεχνίτες».

 «Δεν κατανοούμε τις επιθέσεις αυτές. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται και κάνουμε έκκληση στις Αρχές και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να υπερασπίσουν την νομιμότητα και να στηρίξουν κάθε επενδυτική προσπάθεια στην χώρα μας, τόσο ζωτικής σημασίας για την οικονομική της ανάκαμψη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.