ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με ανοδική τάση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Με ανοδική τάση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Ανοδικά κατά 0,59% ξεκίνησε η Αθήνα ενόψει των πρώτων αποτελεσμάτων των τραπεζών ( Alpha bank ), αλλά και της αυριανής ανακοίνωσης για τιτλοποίηση ύψους 12 δις. ευρώ από την ίδια τράπεζα.

Με την βοήθεια και των ξένων αγορών που κινούνται θετικά, η ελληνική έχει αρχίσει να ανεβάζει τζίρους καθώς στην πρώτη μισή ώρα έχουν διακινηθεί πάνω από 12 εκατ.ευρώ – εκ των οποίων τα 8 εκατ. ευρώ είναι τρία πακέτα μετοχών του ΟΤΕ.( τιμές 13,40- 13,395 ευρώ ).

Με τις τράπεζες θετικές αλλά και αρκετά blue Chips ανοδικά ( Μυτιληναίος, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Coca – Cola ) η αγορά αποκτά μικρή ρευστότητα και οι συναλλαγές αυξάνουν παρόλο που μέχρι τώρα υπήρχε μια αίσθηση ότι, η χρονιά τελειώνει.

Η αγορά αναμένεται να τεστάρει τα επίπεδα των 895-896 μονάδων και εκεί θα απαιτηθεί τζίρος για την υπέρβαση.

Πριν από λίγο ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 893,65 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,62%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μετοχή καταγράφει άνοδο 1,88% στα 1,956 ευρώ. Με κέρδη 2,39% η μετοχή της Εθνικής στα 3,13 ευρώ – μετοχή η οποία ήδη αποδίδει πάνω απο την αύξηση κεφαλαίου του 2015. Κέρδη 1,24% για την Eurobank στα 0,983 ευρώ. Άνοδος 2,26% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 3,172 ευρώ. Οριακή άνοδος για τον ΟΤΕ στα 13,39 ευρώ. Με άνοδο 0,56% ο ΟΠΑΠ στα 9,84 ευρώ. Κέρδη 0,87% για την Coca- cola στα 28,93 ευρώ. Άνοδος 0,89% για την ΔΕΗ στα 3,17 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.