ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

“Τελευταίο έτος ύφεσης το 2013 για την Ελλάδα”

“Τελευταίο έτος ύφεσης το 2013 για την Ελλάδα”

   Η Deutsche Bank εκτιμά, πως το 2013 θα είναι το τελευταίο έτος ύφεσης για την Ελλάδα, αφού τον επόμενο χρόνο αναμένεται η επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη, έστω και αν αυτή είναι οριακή.

  Σύμφωνα με τους αναλυτές της τράπεζας η ύφεση φέτος στη χώρα μας θα διαμορφωθεί στο 4,2%, ενώ με βάση τις προβλέψεις τους τον επόμενο χρόνο η ελληνική οικονομία θα ξεκινήσει να αναπτύσσεται, με ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 0,9%.

  Σχολιάζοντας τις τελευταίες εκτιμήσεις για την εξέλιξη του ΑΕΠ το τέταρτο τρίμηνο του 2012, η Deutsche Bank σχολιάζει πως παρά τη συρρίκνωσή του κατά 6%, υπάρχουν ορισμένα σημάδια βελτίωσης καθώς η συρρίκνωση ήταν μικρότερη σε σχέση με το 2011.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.