ΤΑΙΠΕΔ: “Στόχος του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων για το 2013, είναι τα 2,6 δισ. ευρώ”

ΤΑΙΠΕΔ: “Στόχος του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων για το 2013, είναι τα 2,6 δισ. ευρώ”

  Ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Τάκης Αθανασόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real» χαρακτηρίζει το 2013 «έτος ορόσημο» για το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων ,  και προσθέτει ότι «ο οικονομικός στόχος για φέτος είναι τα 2,6 δισ. ευρώ».

  Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Αθανασόπουλος διαβεβαιώνει, ότι δεν υπήρξαν παρασκηνιακές πιέσεις προς το Ταμείο για τον διαγωνισμό της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ), ούτε για άλλον διαγωνισμό και τονίζει:

  “Δεν πρόκειται να γίνουν πωλήσεις σε ασύμφορες τιμές, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στα μελλοντικά κέρδη του επενδυτή που θα αγοράσει περιουσιακό στοιχείο”.

  Αναφερόμενος στις προτεραιότητες του προγράμματος, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ δηλώνει ότι επιδιώκεται να ολοκληρωθούν πριν από το Πάσχα οι διαγωνισμοί για τον ΟΠΑΠ, τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, τα έξι ακίνητα του εξωτερικού και ενδεχομένως την Αφάντου της Ρόδου.

  Ταυτόχρονα, ξεκινούν οι διαγωνισμοί της ΕΥΑΘ, των ακινήτων στην Αττική Οδό, του ΟΔΙΕ, των είκοσι οκτώ κτιρίων για πώληση ή επαναμίσθωση, ενώ δρομολογούνται και δεκαπέντε νέοι διαγωνισμοί έως το τέλος του εξαμήνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.