ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με οριακή πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Με οριακή πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Πτωτικά ξεκίνησε η Αθήνα, όπως τα περισσότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια εξαιτίας των ανησυχιών για την ανάπτυξη στην παγκόσμια οικονομία. Η ελληνική αγορά ύστερα από δυο θετικές συνεδριάσεις υποχωρεί, αλλά δεν χάνει τα επίπεδα τιμών, καθώς υπάρχει και η επικείμενη αναβάθμιση τυης ελληνικής οικονομίας.

Επιπρόσθετα, το τελευταίο διάστημα, τα ελληνικά τραπεζικά ομόλογα (Εθνική, Πειραιώς) διαθέτουν τιμές με χαμηλότερες αποδόσεις μια σαφή ένδειξη ότι, οι επενδυτές έχουν προεξοφλήσει την αναβάθμιση. Και συνήθως τα ομόλογα προηγούνται από τα χρηματιστήρια.

Πριν από λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 932,34 μονάδες σημειώνοντας απώλειες 0,85%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Με πτώση 2,16% κινείται η μετοχή της Eurobank στα 0,9055 ευρώ. Απώλειες της τάξης του 0,86% για την Εθνική στα 3,003 ευρώ. Με πτώση 0,80% η Alpha bankl στα 1,855 ευρώ. Πτώση 1,34% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 3,244 ευρώ. Πτώση 2,08% για την μετοχή της ΔΕΗ στα 4,134 ευρώ. Με πτώση 1,14% ο ΟΠΑΠ στα 11,32 ευρώ. Οριακές οι απώλειες για τον ΟΤΕ στα 13,78 ευρώ. Πτώση 2,1^% για την Aegean στα 8,76 ευρώ. Οι συναλλαγές έχουν ανέλθει κοντά στα 4 εκάτ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.