ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χ.Θεοχάρης: “Η Βουλή ενέκρινε διώξεις για χρέη 5.001 ευρώ”!

Χ.Θεοχάρης: “Η Βουλή ενέκρινε διώξεις για χρέη 5.001 ευρώ”!

«Ισοπεδωτική» χαρακτήρισε τη νομοθετική ρύθμιση και όχι την διάταξη που ερμηνεύει το νόμο που προβλέπει την άσκηση ποινικής δίωξης για χρέη στην εφορία άνω των 5.000 ευρώ, ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ εξήγησε γιατί εξέδωσε εγκύκλιο, λέγοντας ότι «εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να υπενθυμίζουμε το νόμο. Αυτό πρέπει να το σκεφτόμαστε όταν ψηφίζουμε ένα νόμο. Οι δημόσιοι υπάλληλοι και ο μηχανισμός είναι για να τηρούν το νόμο και κατά καιρούς να τον υπενθυμίζουν οι υπηρεσίες. Τώρα βγήκε μια εγκύκλιος που τους υπενθυμίζει ποιες πρέπει να είναι οι διαδικασίες. Ισοπεδωτική δεν είναι η εγκύκλιος, ισοπεδωτική είναι η διάταξη και ο νόμος».

Επίσης προσέθεσε πως «το ζήτημα δεν είναι να πάει κανένας φυλακή, το ζήτημα είναι τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί να εξοφληθούν».

Και επειδή πολλά γράφητκαν σε βάρος του, να πούμε ότι έχει απόλυτο δίκαιο ως προς το ότι δεν μπορούν να έρχονται τώρα οι πολιτικοί που εκτέλεσαν τις εντολές της τρόϊκας και ψήφισαν τον συγκεκριμένο νόμο, να υποκρίνονται  ότι “Δεν ξέρουν τίποτα” και ότι “φταίει ο Θεοχάρης”.

Και να ήθελε ο Θεοχάρης (δεν τον ξέρουμε, ούτε θέλουμε να τον μάθουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων) από την στιγμή που ψήφισαν το νόμο είναι υποχρεωμένη η διοίκηση να τον εφαρμόσει. Ή όχι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.