ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κόβει τη ρύθμιση δανείων η Τρόικα

Κόβει τη ρύθμιση δανείων η Τρόικα

Όπως και στην περίπτωση των εργασιακών όπου οι τράπεζες έπαιξαν παιχνίδι στην πλάτη εκατομμυρίων εργαζόμενων ώστε να ρίξουν το μισθολογικό κόστος και να κάνουν πιο εύκολες τις απολύσεις υπαλλήλων ενόψει των συγχωνεύσεων, έτσι και στην περίπτωση της ρύθμισης των δανείων των νοικοκυριών παίζουν παιχνίδι με την τρόικα.

Ξαφνικά και ενώ ο επικεφαλής της Τ.τΕ. Λέει πως τα 50 δισεκατομμύρια για την ανακεφαλαιοποίηση είναι αρκετά οι τροιϊκανοί ανακαλύπτουν τρύπα 1,1 δισ. ευρώ που θα προκύψει, λένε, από τη ρύθμιση.

Έτσι προσπαθούν να μπλοκάρουν τις ρυθμίσεις δανείων των νοικοκυριών που βρίσκονται στο κόκκινο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ τα δεδομένα αλλάζουν και όλο και περισσότερα νοικοκυριά βρίσκονται στο “κόκκινο” η κυβέρνηση προσπαθεί μέσω διαπραγματεύσεων να μη ρίξει ακόμη πιο κάτω από τις 25.000 το πλαφόν, οι τροϊκανοί το αρνούνται καθώς έτσι θα ενταχθούν πολύ περισσότερα νοικοκυριά και έτσι οι τράπεζες θα έχουν μικρότερα κέρδη…

Οι τραπεζίτες φαίνεται να ρίχνουν το μπαλάκι στην κυβέρνηση για το ποια θα είναι η τελική ρύθμιση, ωστόσο την ίδια ώρα μιλούν και με την τρόικα εκφράζοντας επιφυλάξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.