ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε ανοδική τροχιά το Χ.Α.

Σε ανοδική τροχιά το Χ.Α.

   Σε θετικό έδαφος κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΤΕ για το 2012 ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των αναλυτών.

  Λίγα λεπτά μετά τις 11:00, ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 0,71% στις 1.005,53 μονάδες, διευρύνοντας τα κέρδη 0,7% της χθεσινής συνεδρίασης.

  Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 8,05 εκατομμύρια ευρώ.

  Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης, τα μεγαλύτερα κέρδη καταγράφουν οι μετοχές των τραπεζών, με την Alpha Bank να ενισχύεται κατά 5,9% και τις Τράπεζα Πειραιώς και ΕΤΕ κατά 5%. Άνοδο 1,3% σημειώνει και ο ΟΤΕ.

  Από τις υπό διαπραγμάτευση μετοχές, οι 50 κινούνται ανοδικά, οι 12 υποχωρούν και οι 15 παραμένουν αμετάβλητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.