Taxisnet: Εκτός λειτουργίας η υπηρεσία από το πρωί του Σαββάτου

Taxisnet: Εκτός λειτουργίας η υπηρεσία από το πρωί του Σαββάτου

Δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις υπηρεσίες του Taxisnet το προσεχές Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ).

Όπως αναφέρει η ΓΓΠΣΔΔ «από το Σάββατο 22/2/2020 στις 8:00 έως και την Κυριακή 23/2/2020 στις 24:00» θα πραγματοποιούνται «προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της», στην οποία περιλαμβάνεται και το Taxisnet.

Πέραν του Taxisnet δεν θα λειτουργούν και άλλες εφαρμογές, όπως εκείνες για τις συντάξεις και τα ακίνητα (πλατφόρμα προστασίας πρώτης κατοικίας, μισθωτήρια ακινήτων κ.λπ).

Taxisnet: Η νέα διαδικασία για τις επιστροφές φόρων

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2020 θα πρέπει να δηλωθούν στο Taxisnet οι αιτήσεις για τα ζευγάρια που επιθυμούν να υποβάλλουν ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις. Σε ό,τι αφορά τις φορολογικές δηλώσεις 2020, η ειδική εφαρμογή στο Taxisnet αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, την Τρίτη, το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε μια απόφαση με νέες οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής φόρου. Με στόχο να αποφευχθούν οι ουρές στις ΔΟΥ, η απόφαση ορίζει ότι για όσους δικαιούνται επιστροφή φόρου καθίσταται η υποχρεωτική «η δήλωση στο Taxisnet της ΑΑΔΕ του IBAN, που χρησιμοποιούν για την πληρωμή των αχρεωστήτως καταβληθέντων φόρων.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.