ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο κορωνοϊος «πνίγει» την οικονομία της Ευρώπης – Πάνω από 3,8% η πτώση της Αθήνας

Ο κορωνοϊος «πνίγει» την οικονομία της Ευρώπης – Πάνω από 3,8% η πτώση της Αθήνας

Μια «Μαύρη» Δευτέρα ξημέρωσε για τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, καθώς χάνουν πάνω απο 3% με φόντο την ταχύτατη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ενώ το θέμα της Ελλάδος είναι να εκδοθούν senior ομόλογα με μηδενικό ρίσκο – μια πρόταση την οποία εξετάζει ο SSM – η ελληνική αγορά έχει πέσει σε μια απο τις χειρότερες διορθώσεις, διότι οι διεθνείς αγορές βρίσκονται και στα ιστορικά υψηλά τους.

Βουτιά πάνω από 3,8% στην Αθήνα με τον Γενικό Δείκτη στην Αθήνα να κινείται στις 859,05 μονάδες.

Με βουτιά 5,41% η Eurobank στα 0,6955 ευρώ. και 1,3 εκατ. κομμάτια. Με βουτιά 5,95% η Eθνική Τράπεζα στα 2,464 ευρώ. Με πτώση 5,83% η Alpha Bank στα 1,597 ευρώ. Με βουτια 6,55% η Τράπεζα Πειραιώς. Με πτώση 2,85% ο ΟΠΑΠ στα 11,61 ευρώ. Με πτώση 2,23% ο ΟΤΕ στα 13,62 ευρώ. Βουτιά 6,99% για την ΔΕΗ στα 3,82 ευρώ. Με βουτιά 6,5% η Aegean στα 7,90 ευρώ. Βουτιά 5,87% για την Ελλάκτωρ στα 1,54 ευρώ. Με 4,38% πτώψση η Λάμδα στα 7,85 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συναλλαγές στο πρώτο τέταρτο ανήλθαν ήδη στα 11 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.