ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Αντιστέκεται» στην καραντίνα το Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοδος 7,9%

«Αντιστέκεται» στην καραντίνα το Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοδος 7,9%

Η άνοδος στις ΗΠΑ με κέρδη άνω του 6% και η προσμονή για μια συμφωνία Ρεπουμπλικάνων – Δημοκρατικών για το πακέτο διάσωσης συντηρούν την Αθήνα.

Η βασική, όμως, προσδοκία που προεξοφλεί η αγορά είναι ότι, οι ΗΠΑ δεν πάνε σε καραντίνα και σε 14 ημέρες, εφόσον ελεγχθεί η εξάπλωση του ιού, τότε θα υπάρχει ένα διέξοδο απέναντι στη διάλυση οικονομιών και κοινωνιών.

Πώληση από York capital

Επιπρόσθετα, όπως υποδεικνύει η πώληση πακέτου από το fund York – προς τους βασικούς μετόχους Περιστέρη και Regeborgh – διεθνή fund χρειάζονται ρευστότητα γι’ αυτό και πώλησαν το 7% των μετοχών της ΓΕΚ- Τέρνα, έναντι 34 εκατ. ευρώ.

Στην Αθήνα, ο Γενικός Δείκτης σημειώνει άνοδο 7,94%στις 553 μονάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με κέρδη 11,05% η μετοχή της Eurobank στα 0,3498 ευρώ και 8,4 εκατ, μετοχές. Ραλυ στην Alpha bank με 14% άνοδο στα 0,607 ευρώ. Κέρδη 13,5% για την Πειραιώς στα 1,093 ευρώ. Κέρδη 8,71% για την Εθνική Τράπεζα στα 0,924 ευρώ. Ράλυ 17,04% στην ΔΕΗ στα 2,26 ευρώ. Κέρδη 10% στην μετοχή της Coca – Cola στα 19,81 ευρώ. Πάνω απο 9,37% τα κέρδη της ΓEK στα 5,02 ευρώ. Κέρδη 7,67% για τον Μυτιληναίο στα 6,25 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.