ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών: «Οι τιμές φέτος είναι πολύ χαμηλότερες σε σχέση με τις περσινές»

Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών: «Οι τιμές φέτος είναι πολύ χαμηλότερες σε σχέση με τις περσινές»

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, Γιώργος Μυλωνάς και ο Πρόεδρος Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Δημήτρης Μουλιάτος, μίλησαν σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί στις λαϊκές αγορές, αλλά και για τους μακροχρόνια ανέργους.

Σύμφωνα με τον κ. Μουλιάτο, οι τιμές φέτος είναι πολύ χαμηλότερες σε σχέση με τις περσινές και ο περιορισμός της μετακίνησης των παραγωγών δεν προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα στις τιμές και την επάρκεια των προϊόντων.

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που ελήφθησαν για τις λαϊκές, ο κ. Μουλιάτος ισχυρίστηκε πως πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο δεν πέτυχε το σκοπό του. Δεν αποφεύγεται ο συνωστισμό και δεν είναι η λύση που θα φέρει αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του ο κ. Μυλωνάς, μίλησε για τους μακροχρόνια ανέργους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς δεν έχει προβλεφθεί κάτι από την κυβέρνηση γι’ αυτή την κατηγορία ανθρώπων. Ο μεγάλος τους φόβος είναι τι θα συμβεί μετά τον κορωνοϊό, καθώς η ανεργία είχε ανεβεί και πριν από την έξαρση του ιού και την καραντίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών θα στηρίξουν τους μακροχρόνια ανέργους, υποστήριξε ο κ. Μουλιάτος και πρόσθεσε πως η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών ετοιμάζει μια αιμοδοσία και προσφορά προϊόντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.