Χρηματιστήριο Αθηνών: Με νέα άνοδο πάνω από 2,6% ενόψει του Eurogroup

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με νέα άνοδο πάνω από 2,6% ενόψει του Eurogroup

Με νέα άνοδο πάνω από 2,6% κινείται το ελληνικό χρηματιστήριο, ύστερα από το χθεσινό ράλυ στην Wall street και την αναμονή των αποφάσεων της Ευρώπης.

Με τζίρο πάνω από 5 εκατ. ευρω, η ελληνική αγορά δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει ανοδικά, παρά το σημαντικό ράλυ των τελευταίων ημέρων.

Οι ευρωπαϊκές αγορές άνοιξαν με κέρδη μεταξύ 2-3% καθώς η πρόεδρος της ΕΚΤ κα Lagarde δηλώνει ότι, απάντηση στην κρίση θα είναι μεγάλη και πως θα ήθελε να δει πληθωρισμό.

Με τα νέα αυτά οι ευρωπαϊκές αγορές αντιδρούν θετικά, αν και μένει να δούμε πως θα επιτευχθεί συμβιβασμός στην Ευρώπη ς ένα θέμα που αντιμετωπίζεται δραστικά στις ΗΠΑ με χορήγηση χρημάτων απευθείας στην οικονομία.

Ο Γενικός Δείκτης κινείται στις 626,39 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 2,68%.

Με κέρδη 4,5% η μετοχή της Eurobank στα 0,418 ευρώ. Ράλυ 5,5% για την Εθνική Τράπεζα στα 1,345 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κέρδη 4,05% για την Alpha bank στα 0,746 ευρώ. Με άνοδο 3% η Τράπεζα Πειραιώς στα 1,40 ευρώ. Ράλυ 5,69% για την Βιοχάλκο στα 2,07 ευρώ. Κέρδη πάνω από 4% για την ΔΕΗ στα 2,698 ευρώ. Κέρδη 2,11% για τον ΟΠΑΠ στα 7,25 ευρώ. Κέρδη 3,47% για τον Μυτιληναίο στα 6,855 ευρώ. Με κέρδη 4,27% η Ελλάκτωρ στα 0,782 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.