ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανοίγουν τον Ιούλιο τα ξενοδοχεία του ομίλου Grecotel

Ανοίγουν τον Ιούλιο τα ξενοδοχεία του ομίλου Grecotel

Ανοίγουν τον Ιούλιο τις πύλες τους τα ξενοδοχεία του ομίλου Grecotel.

Τα ξενοδοχεία που ξεκινούν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι τα εξής:

• Grecotel Cape Sounio, Αττική την 1η Ιουλίου 2020

• Grecotel Riviera Olympia & Aquapark, Κυλλήνη την 3η Ιουλίου 2020 με τα

ξενοδοχεία:

– Grecotel Μandola Rosa

– Grecotel Olympia Riviera και

– Grecotel Oasis

• Grecotel Casa Marron, Αχαΐα την 3η Ιουλίου 2020

• Grecotel Filoxenia, Καλαμάτα την 3η Ιουλίου 2020

• Grecotel Mykonos Blu, Μύκονος την 3η Ιουλίου 2020

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί το άνοιγμα των ξενοδοχείων στην ιδιαίτερη πατρίδα της Grecotel την Κρήτη, καθώς και στην Κέρκυρα, τη Χαλκιδική και τους υπόλοιπους αγαπημένους προορισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.