ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τι θα γίνει με τις αεροπορικές εταιρείες; Τα κυβερνητικά πλάνα για κρατική ενίσχυση

Τι θα γίνει με τις αεροπορικές εταιρείες; Τα κυβερνητικά πλάνα για κρατική ενίσχυση

Η ενίσχυση ανά κλάδο στον τομέα της οικονομίας και ειδικότερα στον τουρισμό, φαίνεται πως αποτελεί «οδηγό» για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Πληροφορίες και δημοσιεύματα, επιμένουν πως έχει «κλειδώσει» και ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες μεγάλη παρέμβαση αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στον τομέα των αερομεταφορών. Κυβερνητικά στελέχη τονίζουν πως ο εν λόγω τομέας κατέβαλε το μεγαλύτερο οικονομικό τίμημα από το lockdown ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού, κάνουν λόγο για μία ολοκληρωμένη πρωτοβουλία, που στοχεύει να παρέχει στήριξη στις αεροπορικές εταιρείες, τις εταιρείες handling και τα αεροδρόμια, ενώ δεν αποκλείουν αναλόγως με το ύψος της οικονομικής ζημίας το κυοφορούμενο πακέτο να αποτελεί το πρώτο σκέλος της οικονομικής βοήθειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, Κυριάκος Μητσοτάκης και Χρήστος Σταϊκούρας έχουν οριστικοποιήσει τα προηγούμενα 24ωρα τις κρίσιμες πτυχές και τους όρους, που συνοδεύουν την δρομολογούμενη βοήθεια προς τις αερομεταφορές. Βάσει, εξάλλου, του έως τώρα κυβερνητικού προγραμματισμού, η συγκεκριμένη παρέμβαση αναμένεται να ενταχθεί στο πακέτο διατάξεων ή εναλλακτικά στο νομοσχέδιο, που θα περιλαμβάνει τα εξαγγελθέντα την προηγούμενη εβδομάδα οικονομικά μέτρα από το κουαρτέτο Υπουργών. Το Μέγαρο Μαξίμου έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, καθώς τα προαναφερθέντα πρέπει να έχουν ψηφιστεί έως την 1η Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.