ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αποβίβαση του Ομίλου EFA GROUP στις ΗΠΑ και στην αγορά των ηλεκτροοπτικών συστημάτων ασφαλείας

Αποβίβαση του Ομίλου EFA GROUP στις ΗΠΑ και στην αγορά των ηλεκτροοπτικών συστημάτων ασφαλείας

Πριν από μια εβδομάδα σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ και Πρόεδρος του Ομίλου EFA GROUP, κος Κρίστιαν Χατζημηνάς, αναφέρθηκε στην επιθετική πολιτική «αποβίβασης» σε βιομηχανικό επίπεδο σε μεγάλες αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Γαλλία.

Σήμερα, με τις επιχειρηματικές ειδήσεις που διαβάσαμε για τον Όμιλο EFA GROUP, είδαμε αυτό να γίνεται πράξη.

Γιατί, η αποβίβαση του Ομίλου EFA GROUP στις ΗΠΑ μέσω π.χ. της ίδρυσης θυγατρικής εταιρίας, γραφείου ή μονάδας παραγωγής, αυξάνει όχι μόνο τα κέρδη και τον τζίρο της μητρικής ελληνικής εταιρίας και των μετόχων της και άρα το μέγεθος της επιχειρηματικής της επικράτειας, αλλά και την ίδια την απασχόληση στην Ελλάδα.

Μέσα από τις δύο νέες επιχειρηματικές κινήσεις, την επένδυση στην εταιρία DEFENDER LLC στις HΠΑ και την ίδρυση της ΤΗΕΟΝ SENSORS USA Inc. στις ΗΠΑ, βλέπουμε τον Όμιλο EFA GROUP να εισέρχεται ταυτόχρονα και στον βιομηχανικό τομέα της ασφάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κεντρική ιδέα των νέων κινήσεων του EFA GROUP είναι η επαναβιομηχανοποίηση, όπου από το στάδιο της παροχής υπηρεσιών περνάει στο στάδιο βιομηχανικών και καινοτόμων εφαρμογών πάντα με βάση την Ελλάδα και πάντα αξιοποιώντας ως επί το πλείστον Έλληνες επιστήμονες και μηχανικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.