ΕΥΔΑΠ: Οι δανειστές θα πάρουν το 11,3% της εταιρίας – Το 50,1% θα μείνει στο δημόσιο λέει ο διευθύνων σύμβουλος

ΕΥΔΑΠ: Οι δανειστές θα πάρουν το 11,3% της εταιρίας – Το 50,1% θα μείνει στο δημόσιο λέει ο διευθύνων σύμβουλος

Ο κ. Σαχίνης, μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, τοποθετήθηκε για το ζήτημα ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ, λέγοντας πως θα ιδιωτικοποιηθεί το 11% αλλά το 50,1% των μετοχών θα ανήκει στο δημόσιο.

Από το 61% που κατέχει το δημόσιο τώρα, το 11% ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ.

«Ειπώθηκαν πάρα πολλά περί ιδιωτικοποίησης. Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η ΕΥΔΑΠ θα παραμείνει δημόσια και το Δημόσιο πάντα θα κατέχει το 50+1% των μετοχών. Τώρα έχει το 61%. Μπορεί να το κρατήσει όλο αν η ΕΥΔΑΠ δίνει καλά μερίσματα όπως δώσαμε φέτος. Το 11% αν θέλει μπορεί να το πουλήσει αλλά το 50+1% θα είναι πάντα στο Δημόσιο. Αναφέρθηκε και θέμα ιδιωτικοποίησης του υδροδοτικού συστήματος. Η ΕΥΔΑΠ ανήκει 100% στο Δημόσιο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Οπότε θέλω να καθησυχάσω όλους ότι δεν υπάρχει θέμα ιδιωτικοποίησης του νερού», τόνισε ο κ. Σαχίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.