Διάσημη ταβέρνα της Σύμης μετακόμισε στην Τουρκία λόγω απαγορεύσεων κορωνοϊού στην Ελλάδα

Διάσημη ταβέρνα της Σύμης μετακόμισε στην Τουρκία λόγω απαγορεύσεων κορωνοϊού στην Ελλάδα

Η γνωστή ταβέρνα «Μάνος» της Σύμης ανακοινώθηκε από τον ιδιοκτήτη της Μάνο Μάγγο ότι φέτος θα παραμείνει κλειστή, καθώς έχει ανοίξει στην Τουρκία στην περιοχή της Μαρμαρίδας μέσα στο ξενοδοχείο D-Maris Bay.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, αν δεν έρθουν σκάφη από απέναντι, δηλαδή την Τουρκία, δεν θα την ανοίξει καθόλου.

Πριν από λίγες ημέρες ο Μάνος Μάγγος μίλησε στην Hurriet για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία, στην Ελλάδα.

Στην Τουρκία με το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα δεν προλαβαίνει τους πελάτες. Ενώ δηλώνει ότι «Παρόλο που έχω πολλούς Έλληνες πελάτες, φέτος στην Σύμη δεν έχει έρθει ούτε ένα σκάφος» .

Και τα έντεκα μαγαζιά στην Σύμη, τα έχει κλείσει λόγω των απαγορεύσεων του κορωνοϊού, οι οποίοι πλέον δεν ισχύουν στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.