ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σκάνδαλα στο φάκελο διεκδίκησης του Αθήνα 2004

Σκάνδαλα  στο φάκελο διεκδίκησης του Αθήνα 2004

Το άνοιγμα από το ΣΔΟΕ για πρώτη φορά του φακέλου διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, δίνει νέες διαστάσεις στο όργιο σπατάλης δημοσίου χρήματος. Εισαγγελικές πηγές τονίζουν πως τα στοιχεία που θα έρθουν στο φως αναμένεται να προκαλέσουν πάταγο καθώς αναμειγνύονται πολιτικά πρόσωπα και εμπλέκονται εταιρείες κολοσσοί και λομπίστες.

Στη λίστα πάντως της σπατάλης, έχουν εντοπιστεί δαπάνες για πολυήμερα ταξίδια και προκλητικά έξοδα των αποστολών του Αθήνα 2004 αλλά και για τη φιλοξενία τρίτων προσώπων στην Ελλάδα.

Αυτό που πάντως αναμένεται να αποτελέσει τον “μίτο” που θα ξεκινήσει να λύνει το κουβάρι της υπόθεσης, είναι η συμβολή εταιρειών επιπέδου Siemens στο ταμείο της ελληνικής αποστολής διεκδίκησης και εν γένει η λειτουργία των χορηγών στην προ-1998 εποχή που η Αθήνα πίεζε να αναλάβει τους Αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων Defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.