ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αύξηση κερδών για την ΕΥΔΑΠ το 2012

Αύξηση κερδών για την ΕΥΔΑΠ το 2012

  Τα κέρδη της ΕΥΔΑΠ ανήλθαν το 2012 στα 46,84 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 79,23% σε σύγκριση με το 2011. Τα μετά από φόρους κέρδη για τον Όμιλο διαμορφώθηκαν σε 46,75 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 79,47%.

  Τα προ φόρων κέρδη της εταιρείας ανήλθαν σε 62,01 εκατ. ευρώ και του Ομίλου σε 61,91 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 74,28% στην εταιρεία και 74,44% στον Όμιλο.

  Εν τω μεταξύ, ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 353,34 εκατ. ευρώ, μειωμένος κατά 1,46% σε σχέση με το 2011. Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, η μείωση προήλθε από την υποχώρηση κατά 1,58 εκατ. ευρώ των εσόδων από την παροχή νερού και συναφών υπηρεσιών και κατά 1,67 εκατ. ευρώ από την παροχή υπηρεσιών αποχέτευσης.

  Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να προτείνει στη γενική συνέλευση των μετόχων, που έχει προγραμματισθεί για τις 28 Ιουνίου 2013, τη διανομή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή, έναντι 0,17 ευρώ τη χρήση του 2011.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.