ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βεβαίωση Παραγωγού ΑΠΕ: Δεκέμβριο και όχι Οκτώβριο ο νέος κύκλος αιτήσεων – Ολοκληρώνεται η πληρωμή Ιουνίου

Βεβαίωση Παραγωγού ΑΠΕ: Δεκέμβριο και όχι Οκτώβριο ο νέος κύκλος αιτήσεων – Ολοκληρώνεται η πληρωμή Ιουνίου

Για το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, αντί του Οκτωβρίου που προβλεπόταν αρχικά, μετατίθεται ο κύκλος υποβολής στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας των νέων αιτήσεων για χορήγηση Βεβαίωσης Παραγωγού Ηλεκτρικής Ενέργειας από ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ (Βεβαίωση) ή Βεβαίωση Παραγωγού Ηλεκτρικής Ενέργειας Ειδικών Έργων από ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ (Βεβαίωση Ειδικών Έργων).

Η σχετική ρύθμιση περιλαμβάνεται σε τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, το οποίο ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής. Η μετάθεση του νέου κύκλου αιτήσεων κρίθηκε σκόπιμη καθόσον μέχρι το Δεκέμβριο εκτιμάται ότι -σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Φορέα Αδειοδότησης- θα έχει τεθεί σε λειτουργία το νέο πληροφοριακό σύστημα του Φορέα Αδειοδότησης και θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση όλων των εκκρεμών αιτήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο Διαχειριστής ΑΠΕ και Εγγυήσεων Προέλευσης ΔΑΠΕΕΠ, ολοκληρώνεται η πληρωμή των τιμολογίων των παραγωγών ΑΠΕ που έχουν ενταχθεί στο σύστημα της αυτοτιμολόγησης για το μήνα Ιούνιο. Ο ΔΑΠΕΕΠ έχει ήδη προχωρήσει σε πληρωμές 2.757 τιμολογίων πληρωτέου ποσού έως 7.999,86 ευρώ, που αντιπροσωπεύουν το 55% των παραγωγών εκτός αυτοτιμολόγησης για το μήνα Ιούνιο 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.