ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Μίχαλος: «Να αναμορφωθεί το τραπεζικό σύστημα για να αξιοποιηθούν οι πόροι από το Ταμείο Ανάκαμψης»

Κ.Μίχαλος: «Να αναμορφωθεί το τραπεζικό σύστημα για να αξιοποιηθούν οι πόροι από το Ταμείο Ανάκαμψης»

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Μίχαλος μίλησε για τη σημασία της αναμόρφωσης της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.

«Ως ΕΒΕΑ, είπε, πιστεύουμε στη βούληση της σημερινής κυβέρνησης – και ιδιαίτερα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων – να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις και θα είμαστε εδώ, για να στηρίξουμε κάθε θετική πρωτοβουλία. Κάθε μεταρρύθμιση και σχέδιο που θα βοηθήσει τη χώρα να προσελκύσει και να στηρίξει την ανάπτυξή της σε νέες, στρατηγικά σχεδιασμένες, βιώσιμες επενδύσεις».

Ο ίδιος πρόσθεσε λέγοντας ότι: «Καλές πρακτικές, επιτυχημένα παραδείγματα, σχέδια και ευκαιρίες υπήρχαν και θα υπάρχουν. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί το πολιτικό δυναμικό που θα οραματιστεί και θα προωθήσει έργα και θα πείσει σοβαρούς επενδυτές να τοποθετήσουν κεφάλαια, για την υλοποίησή τους».

«Έχουμε ένα ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε, ακόμη, στην ανάγκη της ορθής και τάχιστης αξιοποίησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, υπογράμμισε ότι έχουμε ένα ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό, με υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και ανταγωνιστικότητα κόστους και σημείωσε την ανάγκη αξιοποίησης των ΣΔΙΤ. Ένα μοντέλο συνεργασίας που πρέπει να αξιοποιηθεί περαιτέρω και να διευρυνθεί, όπως είπε, με έμφαση σε τομείς υψηλής οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής αξίας. Όπως είναι η διαχείριση αποβλήτων και εξοικονόμηση ενέργειας, οι κοινωνικές υποδομές, η πολιτική προστασία, οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, οι κόμβοι καινοτομίας, οι έξυπνες πόλεις και υποδομές, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και οι υποδομές στον τουρισμό και τον πολιτισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.