ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΕΝΦΙΑ: «Έπεσε» το Taxisnet – Πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα

ΕΝΦΙΑ: «Έπεσε» το Taxisnet – Πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα

Οι φορολογούμενοι που προσπαθούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα του Taxisnet, προκειμένου να ενημερωθούν για τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ, αντιμετωπίζουν από τις πρώτες κιόλας ώρες προβλήματα καθώς «έπεσε» το σύστημα.

​Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης και ανάρτησης θα χρειαστούν περισσότερο από 30 ώρες και οι τελευταίοι θα δουν στις ηλεκτρονικές τους καρτέλες το εκκαθαριστικό ακόμη και το πρωί της Κυριακής.

Μιλάμε για 7,3 εκατ. ειδοποιητήρια για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 2,5 δισ. ευρώ.

​Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία συμψηφισμού του ΕΝΦΙΑ και άλλων φόρων με επιστροφές φόρων που δικαιούνται φορολογούμενοι με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί οι συμψηφισμοί θα φανούν μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς τότε θα λειτουργήσει ξανά η λεγόμενη προσωποποιημένη πληροφόρηση, που είναι εκτός λειτουργίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.