Αναστολή συμβάσεων και «Συν-Εργασία»: Καταβολή 59,35 εκατ. ευρώ σε 137.314 εργαζόμενους

Αναστολή συμβάσεων και «Συν-Εργασία»: Καταβολή 59,35 εκατ. ευρώ σε 137.314 εργαζόμενους

Στην εξόφληση των μισθωτών που τέθηκαν σε αναστολή σύμβασης εργασίας ή εντάχθηκαν στον μηχανισμό «Συν-Εργασία» τον Αύγουστο προχωρά σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, το υπουργείο Εργασίας.

Αναλυτικότερα αφορούν σε:

α) σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων κατά τον μήνα Αύγουστο, προκειμένου για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 49.089.726 € στους 98.653 δικαιούχους

β) σε εργαζόμενους ενταγμένους στον Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τον μήνα Αύγουστο, προκειμένου για την πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας, ύψους 10.266.899,84€ στους 38.661 δικαιούχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, για την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες καθώς και για το δώρο Πάσχα για τις επιχειρήσεις έχουν διατεθεί πάνω από 1,8 δισ. ευρώ. Το ποσό αυτό έχει καταβληθεί από τις 14 Απριλίου 2020 μέχρι σήμερα 30 Σεπτεμβρίου 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.