ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΣΕΠ: Διασφαλίστηκε η συνέχεια του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

ΑΣΕΠ: Διασφαλίστηκε η συνέχεια του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δημήτρης Παπαστεργίου, γνωστοποίησε πως διασφαλίστηκε, σε συνεννόηση με το υπουργείο Εσωτερικών, η συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Όπως αναφέρεται, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΚΕΔΕ: «Η διασφάλιση της συνέχειας του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στήριξης σε χιλιάδες συμπολίτες μας σε όλη τη χώρα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού , αλλά και απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους στους δήμους όλης της χώρας, αποτελούσε προτεραιότητα για την ΚΕΔΕ.

Τελικά ο στόχος αυτός επετεύχθη, αφού μετά από επικοινωνία που υπήρξε με το υπουργείο Εσωτερικών, ενημερωθήκαμε ότι έχει προβλεφθεί η παράταση του προγράμματος στο σχέδιο νόμου του ΥΠΕΣ με τίτλο: “Τροποποίηση Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, νέο πλαίσιο επιλογής διοικήσεων στον δημόσιο τομέα, ρύθμιση οργανωτικών θεμάτων της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας και της Γενικής Γραμματείας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών, ρυθμίσεις για την αναπτυξιακή προοπτική και την εύρυθμη λειτουργία των ΟΤΑ”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόβλεψη συμπεριλήφθηκε στο Κεφάλαιο Ε’ “ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”, άρθρο 29 “Παράταση της διάρκειας του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι” – Τροποποίηση παρ. 2 άρθρου 229 Ν.4635/2019. Με την προτεινόμενη διάταξη διασφαλίζεται η ακώλυτη συνέχιση του προγράμματος έως την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.