ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η χρήση μάσκας «βουλιάζει» τα γυμναστήρια – Πτώση κατά 40%

Η χρήση μάσκας «βουλιάζει» τα γυμναστήρια – Πτώση κατά 40%

Η υποχρεωτική μάσκα στα γυμναστήρια έχει οδηγήσει σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον κλάδο.

Υπενθυμίζεται ότι τα γυμναστήρια επαναλειτούργησαν μετά το lockdown στα μέσα Ιουνίου με νέους κανόνες και μέτρα προστασίας για τους αθλούμενους και το προσωπικό ενώ από τη Δευτέρα ισχύουν τα μέτρα που προβλέπονται στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας για τα τρία επίπεδα επικινδυνότητας.

Την Τρίτη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, έδωσε μάλιστα διευκρινίσεις για τη χρήση της μάσκας στα γυμναστήρια σημειώνοντας ότι στην περίπτωση των επιπέδων 2 και 3 είναι υποχρεωτική σε χώρους υποδοχής, αναμονής και στα αποδυτήρια, ενώ στα ομαδικά μαθήματα όταν δεν μπορούν να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες αποστάσεις των 2 μέτρων μεταξύ των αθλουμένων.

Επιφυλακτικός ο κόσμος

Οι συνδρομητές των γυμναστηρίων παραμένουν ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις επιφυλακτικοί καθώς όπως επισημάνει ο Δώρος Κλεοβούλου, Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, είναι λιγότεροι κατά 40% σε σχέση με πέρσι.

«Είναι μία δύσκολη περίοδος προσπαθούμε να την ξεπεράσουμε και περιμένουμε και την αντίστοιχη στήριξη από την πολιτεία» προσθέτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων προσπαθούν να προσαρμόσουν όσο είναι δυνατό, ακόμη και τα προγράμματα ή τις προσφορές που κάνουν στους πελάτες τους στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία. Μεγάλες αλυσίδες παρέχουν για παράδειγμα είτε τη δυνατότητα άθλησης σε εξωτερικούς χώρου, είτε για ολιγομελή προγράμματα ή ακόμη και για προγράμματα Online.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.