ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρόεδρος περιπτερούχων: «Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους και ”φτιάχνουν κέφι” πριν τις 12» (βίντεο)

Πρόεδρος περιπτερούχων: «Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους και ”φτιάχνουν κέφι” πριν τις 12» (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περιπτεριούχων Ελλάδος Θεόδωρος Μαλλιός, αναφέρθηκε στο μέτρο της κυβέρνησης σύμφωνα με το οποίο τα περίπτερα υποχρεούνται να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα τονίζοντας πως οι νέοι έχουν φροντίσει πλέον να κάνουν τα κουμάντα τους νωρίτερα και να έχουν φτιάξει «κέφι» ανάλογα.

«Τα παιδιά έχουν κάνει τα κουμάντα τους και τα βλέπεις με τελάρα μπύρες και σκληρά ποτά για να φτιάχνονται νωρίτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάλλιος μιλώντας στο OPEN TV και σημείωσε ότι «το κακό ξεκινά από τις 8, 9 όταν βγαίνει η παρέα».

Σύμφωνα με τον ίδιο τα παιδιά «έρχονται έτοιμα φτιαγμένα με τελάρα μπύρες με το ουίσκι τους. Τα παιδιά πρέπει να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ».

Αναφερόμενος στο μέτρο σύμφωνα με το οποίο τα περίπτερα υποχρεούνται να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα σχολίασε ότι «ασφαλώς έχει επηρεάσει και αυτό, αλλά μπροστά στα χειρότερα που μας είχαν κλείσει, κατάλαβαν το λάθος τους οι κυβερνώντες και έκαναν ένα βήμα πίσω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.