ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το επίδομα των 534 ευρώ θα λάβουν και οι εργαζόμενοι στον Πολιτισμό

Το επίδομα των 534 ευρώ θα λάβουν και οι εργαζόμενοι στον Πολιτισμό

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως την ειδική αποζημίωση των 534 ευρώ για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο προβλέπεται να λάβουν οι άνθρωποι του Πολιτισμού.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπ. Εργασίας και Πολιτισμού δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, για στήριξη των επαγγελματιών του χώρου της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών.

Βασική προϋπόθεση ώστε οι δικαιούχοι να λάβουν την αποζημίωση των 534 ευρώ είναι να μην έχουν σχέση εξαρτημένης εργασίας και να μην λαμβάνουν επίδομα ανεργίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίδομα είχε εξαγγείλει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, τονίζοντας ότι οι καταγεγραμμένοι στο μητρώο θα λάβουν το επίδομαγια τον προηγούμενο και τον τρέχοντα μήνα, ενώ μάλιστα είναι πιθανό να υπάρξει παράταση και για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Οι δικαιούχοι θα κληθούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις.

Διαβάστε ολόκληρη την ΚΥΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

document

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.