ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε δύο δόσεις το δώρο Χριστουγέννων – Πώς θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε αναστολή

Σε δύο δόσεις το δώρο Χριστουγέννων – Πώς θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε αναστολή

Σε δύο δόσεις θα πάρουν το δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι που παραμένουν σε αναστολή εργασίας τον μήνα Δεκέμβριο. Στις 21 Δεκεμβρίου θα λάβουν όλοι το ποσό που δικαιούνται από τον εργοδότη τους για τον χρόνο που δούλεψαν από 1η Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι που έχουν χρονικό διάστημα αναστολών εντός του επίμαχου 8μηνου (1η Μαΐου – 31 Δεκεμβρίου) αναμένεται να λάβουν την ίδια μέρα, δηλαδή στις 21 Δεκεμβρίου, από το κράτος την αναλογία για το χρονικό διάστημα της αναστολής, από 1η Μαΐου έως 30 Νοεμβρίου.

Δηλαδή, θα λάβουν στις 21 Δεκεμβρίου τα επτά όγδοα, δηλαδή το 87,5%, της αναλογίας του δώρου επί των αναστολών κι αυτό εφόσον έχουν χρόνο αναστολής εντός Δεκεμβρίου. Αν δεν έχουν αναστολή τον Δεκέμβριο αλλά μόνο μέχρι τον Νοέμβριο, θα λάβουν στις 21 Δεκεμβρίου το σύνολο του Δώρου που δικαιούνται από εργοδότη και κράτος. Όσοι έχουν χρόνο αναστολής εντός Δεκεμβρίου θα λάβουν ένα τμήμα του δώρου εντός Ιανουαρίου, πιθανότατα έως τις 15 Ιανουαρίου. Αυτό θα είναι η αναλογία του δώρου Χριστουγέννων για τον μήνα Δεκέμβριο. Δηλαδή το ένα όγδοο της υποχρέωσης του κράτους. Ειδικά για τις κλειστές με κρατική εντολή υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο το τμήμα του Δώρου που θα πληρώσει το κράτος να καταβληθεί ολόκληρο στις 21 Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνεργοι θα πληρωθούν τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ενώ πλήρες δώρο Χριστουγέννων μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα πάρουν όσοι δεν είχαν μπει σε αναστολή το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.