ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα για δημιουργία e-shop

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα για δημιουργία e-shop

Σε διαδικτυακή εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης «e-λιανικό», που αφορά την επιδότηση με 5.000 ευρώ για δημιουργία e-shop.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα ψηφιακά εργαλεία που αφορούν στο σύνολο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας από το υπουργείο Ανάπτυξης, την περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων, το ΕΒΕΑ, το ΕΕΑ, αλλά και τις ιδιωτικές εταιρείες Google, Skroutz, Public, Eurobank & Prosvasis.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης δήλωσε μετά το πέρας της εκδήλωσης:

«Τώρα που βλέπουμε φως στο τούνελ της υγειονομικής κρίσης είναι η στιγμή να προετοιμαστούμε για την επόμενη ημέρα. Κληρονομιά που φαίνεται να μένει είναι η ψηφιακή εμπειρία, γι’ αυτό είμαι ευτυχής που για πρώτη φορά πετύχαμε να συναντηθούν δημόσιος και ιδιωτικός τομέας σε μια κοινή εκδήλωση στην οποία παρουσίασαν όλες τις υπάρχουσες προτάσεις ψηφιακής αναβάθμισης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.

Η τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης αποδεικνύει τη σημασία που έχουν τέτοιες πρωτοβουλίες για τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, γι’ αυτό ετοιμάζουμε το επόμενο βήμα που θα βοηθήσει τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό που είναι πλέον συνυφασμένος με την επιβίωση των επιχειρήσεων. Το ηλεκτρονικό κανάλι μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και θα μείνει, γι’ αυτό οφείλουμε να το δούμε ως ευκαιρία που θα δημιουργήσει ελπίδα και προοπτική, αρκεί να καταφέρουμε να βοηθήσουμε να το εκμεταλλευτούν και οι πολύ μικρές επιχειρήσεις που σήμερα φαίνεται να υστερούν. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών που καλείται να κερδίσει για άλλη μια φορά».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.