Πρακτορεία ΟΠΑΠ: «Πράσινο φως» για να ανοίξουν τη Δευτέρα – Πως θα λειτουργούν

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: «Πράσινο φως» για να ανοίξουν τη Δευτέρα – Πως θα λειτουργούν

Ένα από τα βήματα που εξετάζονται για το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας είναι και η επαναλειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ από την ερχόμενη Δευτέρα.

Βεβαίως, το άνοιγμα του άνοιγμα του εν λόγω κλάδου αναμένεται να γίνει με αυστηρούς κανόνες που θα περιλαμβάνουν το κλείσιμο ραντεβού από τους πελάτες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Δελτίο με ραντεβού

Το σήμα της επανεκκίνησης του κλάδου έδωσε ουσιαστικά ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτη.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, ο ίδιος είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν τη Δευτέρα, εφόσον υπάρξει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων δώσει το «πράσινο φως», κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξέρουμε ότι μπορεί να λειτουργήσει με ραντεβού, ξέρουμε ότι ο ΟΠΑΠ έχει λειτουργήσει ένα μεγάλο σχέδιο ιχνηλάτησης όσων μπαίνουν με στοιχεία επικοινωνίας. Θα το θέσουμε γιατί είναι μία δραστηριότητα που μπορεί να γίνει εν κινήσει, δηλαδή κάποιος που πάει στο σούπερ μάρκετ να σταματήσει να κάνει και αυτή την υπηρεσία», είπε χαρακτηριστικά, αναγνωρίζοντας πως αρκετοί πολίτες επιλέγουν τα συγκεκριμένα σημεία για να πληρώσουν λογαριασμούς, αποφεύγοντας τις τράπεζες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.