Στα κάγκελα βρίσκονται οι επιχειρηματίες της εστίασης σε όλη τη χώρα, οι οποίοι έχουν πληγεί από το πολύμηνο lockdown, το οποίο έρχεται σε συνέχεια της πρώτης καραντίνας.

Πριν από λίγες ημέρες οι επαγγελματίες της εστίασης υποστήριξαν πως θα δώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους στο Μαξίμου, καθώς δεν μπορούν πλέον να τις συντηρούν. Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε με ειρωνείες σ’ αυτό υποστηρίζοντας πως θα έπαιρνε τα κλειδιά από όποιον εστιάτορα θα ήθελε να τα παραδώσει.

Οι ειρωνείες του κ. Γεωργιάδη έχουν εξοργίσει τους επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν ξεσηκωθεί! Πρόσφατα «καρντάσης» από την Θεσσαλονίκη έστειλε τα κλειδιά του στον υπουργό, ενώ πλέον παρόμοια κίνηση κάνουν και στη Λάρισα και στην υπόλοιπη χώρα.

Συγκεκριμένα στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα έχει τοποθετηθεί κάδος όπου επαγγελματίες της εστίασης αφήνουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους στο πλαίσιο της κινητοποίησης που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

Παράλληλα, αναγράφεται η φράση «κλειδιά για τον Άδωνι», μετά και από την πρόσφατη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ότι θα έπαιρνε τα κλειδιά από όποιον εστιάτορα θα ήθελε να τα παραδώσει.

Να σημειώσουμε πως ο Γεωργιάδης «μάζεψε» τα όσα είπα χαρακτηρίζοντας τη φράση του «λεκτική υπερβολή», όμως και αυτή η δήλωση βάρυνε ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!