ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις αποζημιώσεις ενοικίου

Δείτε πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις αποζημιώσεις ενοικίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποζημίωσης ενοικίου για το μήνα Νοέμβριο.

​Πρόκειται για την αποζημίωση των πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων, ενώ περίπου 25.000 αιτήσεις δεν έχουν υποβάλει έγκυρο αριθμό IBAN λογαριασμού.

Παράλληλα, εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται και η καταβολή αποζημίωσης για το Δεκέμβριο, ενώ η διαδικασία δήλωσης για τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε αρχές του Μάρτη να πληρωθεί και αυτός ο μήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι τα ποσά αποζημίωσης που καταβάλλονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα. Τα δε, ποσά μισθωμάτων που δεν εισπράττονται για όλη την περίοδο από τον Μάρτιο και μετά, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε φόρο εισοδήματος και σε εισφορά αλληλεγγύης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.