ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πόθεν έσχες 2020: Δείτε πότε λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων

Πόθεν έσχες 2020: Δείτε πότε λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων

Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, έχουν δυνατότητα οι φορολογούμενοι να υποβάλουν τη δήλωση πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2020.

Η υποβολή της δήλωσης γίνεται ηλεκτρονικά, ενώ για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Υπόχρεων ΠΟΘΕΝ (ΚΕΥ-ΠΟΘΕΝ) στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4802100 ή μέσω της ενότητας «Χρειάζεστε βοήθεια;», αφού συνδεθούν με τους κωδικούς τους στο www.pothen.gr.

Πώς γίνεται η υποβολή της δήλωσης

Οι υπόχρεοι υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες για το σύνολο του 2020 μπορούν να καταθέσουν τις δηλώσεις τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.pothen.gr.

Επισημαίνεται ότι οι υπόχρεοι θα πρέπει να επιλέγουν με προσοχή το έτος αλλά και το είδος της δήλωσης που θέλουν να καταθέσουν.

Η Αρχική Δήλωση αφορά στους υπόχρεους που για πρώτη φορά αποκτούν την ιδιότητα που τους καθιστά υπόχρεους.

Από την άλλη, η Ετήσια Δήλωση αφορά σε υπόχρεους που εντός του ελεγχόμενου έτους απέκτησαν, κατείχαν ή απώλεσαν ιδιότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.