ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Από σήμερα ξεκινά η υποβολή δηλώσεων για την άδεια ειδικού σκοπού

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Από σήμερα ξεκινά η υποβολή δηλώσεων για την άδεια ειδικού σκοπού

Από σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου και μέχρι τις 20 του ίδιου μήνα, θα μπορεί να υποβάλλεται το σχετικό έντυπο Ε11.1 για την δήλωση της άδειας ειδικού σκοπού των εργαζομένων το διάστημα μέχρι 30 Απριλίου 2021.

Έτσι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν τις άδειες ειδικού σκοπού που χορηγήθηκαν εντός του Απριλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ δίνεται η δυνατότητα υποβολής του έντυπου Ε11.1 άδειες ειδικού σκοπού, από 06.05.2021 έως τις 20.05.2021 προκειμένου να δηλωθούν διαστήματα αδείας και 30.04.2021 καθώς και ορθές επαναλήψεις.

Επισημαίνονται τα εξής:

α. Στο έντυπο Ε11.1 καταχωρίζεται ξεχωριστή εγγραφή για κάθε εργαζόμενο και για κάθε ημερομηνία. Συνεπώς η ανωτέρω καρτέλα θα συμπληρώνεται τόσες φορές για κάθε εργαζόμενο, όσες ημέρες αδείας (ειδικού σκοπού και κανονική άδεια ή/και άλλη άδεια) έχει πάρει για το διάστημα, όπου σε κάθε εγγραφή καταχωρίζεται η ημερομηνία και το είδος της άδειας.

– Κατά την υποβολή ελέγχεται η αντιστοίχιση 3+1, δηλαδή 3 ημέρες άδειας ειδικού σκοπού στις οποίες αντιστοιχεί μια ημέρα κανονικής άδειας ή άλλη άδεια.

β. Στο πεδίο κανονική άδεια εμφανίζεται η επιλογή κανονική ή άλλη άδεια, σύμφωνα με τις εκδοθείσες για το θέμα εγκυκλίους [ΑΔΑ: 6ΣΞΡ46ΜΤΛΚ-ΔΩ0 (26696/791/1.7.2020) και ΨΗΧΘ46ΜΤΛΚ-ΥΥ4 (39683/1259/1.10.2020)].

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

γ. Αν κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα Απριλίου υποβάλλονται ημέρες αδείας, οι οποίες δεν συμπληρώνουν τετράδα (3+1), τότε οι ημέρες αυτές θα μπορούν να συμπεριληφθούν στη δήλωση για τον μήνα Μάιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.