ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διοικητής ΟΑΕΔ – Σ.Πρωτοψάλτης: «Μέχρι τις 31 Ιουλίου η ενεργοποίηση των περσινών voucher»

Η επιδότηση αφορά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Διοικητής ΟΑΕΔ – Σ.Πρωτοψάλτης: «Μέχρι τις 31 Ιουλίου η ενεργοποίηση των περσινών voucher»

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, ανέφερε πως όποιος πολίτης πήρε πέρυσι voucher για το πρόγραμμα κοινωνικού Τουρισμού και δεν το χρησιμοποίησε, μπορεί να το ενεργοποιήσει φέτος έως τις 31 Ιουλίου.

Σημείωσε ότι πέρυσι είχαν εκδοθεί 370.000 voucher και μέχρι τώρα έχουν χρησιμοποιηθεί οι 70.000.

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ έκανε γνωστό ότι στη συνέχεια θα ενεργοποιηθεί το φετινό πρόγραμμα που θα αφορά άλλες 300.000 voucher. Η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα αναμένεται να ανοίξει τέλη Ιουνίου.

Σημείωσε ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η επιδότηση αφορά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ο κ Πρωτοψάλτης τόνισε ότι το πρόγραμμα αφορά από μία έως δέκα διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου, Κω και του Νομού Έβρου ή από μία έως έξι διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας, ενώ πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα αφορά εισοδήματα έως 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΑΕΔ είναι μεγάλη η ανταπόκριση των τουριστικών καταλυμάτων, λέγοντας ότι πέρυσι είχαν δηλώσει συμμέτοχη 1800 καταλύματα από 1200 πρόπερσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.