ΕΦΚΑ: Nέος αριθμός επικοινωνίας θα λειτουργεί καθημερινά όλο το 24ωρο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΕΦΚΑ: Nέος αριθμός επικοινωνίας θα λειτουργεί καθημερινά όλο το 24ωρο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ Ομηρος Τσάπαλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες που προσπαθούν να εξυπηρετηθούν από τον ΕΦΚΑ.

Ο κ. Τσάπαλος, μιλώντας στο MEGA, υποστήριξε αρχικά ότι «την Τρίτη ο υπουργός (σ.σ. Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης) απέστειλε στον ΕΦΚΑ 10 ακραίες περιπτώσεις ταλαιπωρίας πολιτών. Σε κάποια υποκαταστήματα υπάρχει έλλειψη προσωπικού αλλά δεν δέχομαι αυτή την δικαιολογία για περιπτώσεις ακραίες. Υπάρχει μια μειοψηφία υπαλλήλων που δεν κάνει καλά τη δουλειά του» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτή τη φάση υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις που εκκρεμούν και οι πολίτες προσπαθούν καθημερινά να ενημερωθούν. Σε ό,τι αφορά το νέο πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό του ΕΦΚΑ ο Όμηρος Τσάπαλος είπε ότι η κλήση στο νούμερο αυτό θα είναι δωρεάν και θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα

Ο ΕΦΚΑ υπολογίζει ότι το τηλεφωνικό κέντρο θα εξυπηρετεί έως 30.000 κλήσεις και πως θα τεθεί σε λειτουργία το καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.