ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η οικογένεια Κόκκαλη στις ΗΠΑ για να παραλάβουν τη σωρό του Σωκράτη Jr – Ερευνες της αστυνομίας του Κλίβελαντ

Η οικογένεια Κόκκαλη στις ΗΠΑ για να παραλάβουν τη σωρό του Σωκράτη Jr – Ερευνες της αστυνομίας του Κλίβελαντ

Η οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη Jr περνάει την πιο δύσκολη περίοδό της αφού έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, σε ηλικία 34 ετών, ενώ βρισκόταν στην Αμερική για σειρά επαγγελματικών επαφών.

Οι γονείς του, Σωκράτης και Ελένη Κόκκαλη, καλούνται να διαχειριστούν το χειρότερο πόνο που μπορεί να βιώσει ένας γονιός: Τον πόνο να χάνει το παιδί του. Μεγάλος ο πόνος και για τα τρία αδέλφια του εκλιπόντος, με τα οποία είχε ιδιαίτερο δέσιμο, Πέτρο Κόκκαλη, Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ηδη η Ελένη Κόκκαλη μαζί με τον γιο της Κωνσταντίνο Κόκκαλη και τον μεγαλύτερο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρο, βρίσκονται στις ΗΠΑ για να διευθετήσουν τα διαδικαστικά που απαιτούνται για την επιστροφή της σωρού του αγαπημένου τους γιου και αδελφού και προκειμένου να τον συνοδεύσουν στο τελευταίο ταξίδι προς την Ελλάδα, μετά την νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στο Cuyahoga County Medical Examiner.

O άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός στις 14.45 το απόγευμα του Σαββάτου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και οι αστυνομικές αρχές λένε ότι ήταν ήδη 12 ώρες νεκρός. Στο δωμάτιο βρέθηκαν ουσίες που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί.

Είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για επαγγελματικές υποχρεώσεις της Intralot.

Η όλη διαδικασία απαιτεί χρόνο και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ακριβώς θα γίνει η κηδεία του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη Jr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.