ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Του χρόνου το Μάτι να μη θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή κατάσταση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κ.Μίχαλος

«Του χρόνου το Μάτι να μη θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή κατάσταση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κ.Μίχαλος

Την ανάγκη να συνδράμουν όλοι ώστε του χρόνου τέτοια εποχή το Μάτι και η περιοχή της Ραφήνας να μην θυμίζουν σε τίποτα τη σημερινή εικόνα, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος.

«Έχουμε καταθέσει πρόταση, όπου θα πρέπει να υπάρχει ένας συντονιστής, κάτω από τον οποίο θα πρέπει να βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής, το υπουργείο Υποδομών, τα επιμελητήρια, το Τεχνικό Επιμελητήριο και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, η οποία πρέπει και αυτή να συνδράμει στην προσπάθεια της αναδόμησης έτσι ώστε του χρόνου τέτοια εποχή να μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό παραθεριστικό κέντρο, όπως είναι το Μάτι και η Ραφήνα, απ’ αυτό που βλέπουμε σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μίχαλος.

Σημείωσε δε, ότι το ΕΒΕΑ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές και με 14 συνεργεία του κατέγραψε τις ζημίες, πρωτίστως των επιχειρήσεων που εκπροσωπεί η Ένωση.

«Υπήρχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από πολλά επιμελητήρια της χώρας στο κάλεσμα που έκανε το ΕΒΕΑ ώστε να μπορέσουμε να συμβάλουμε στις ανάγκες των πληγέντων», σημείωσε ο κ. Μίχαλος, ευχαριστώντας «όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες και τα επιμελητήρια που συνέδραμαν σ’ αυτή την προσπάθεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήδη έχουμε αποκαταστήσει 200 φωτιστικά στις καινούργιες κολώνες της ΔΕΗ που μπήκαν στην πληγείσα περιοχή όπως επίσης και τα είδη πρώτης ανάγκης (εργαλεία κ.ά)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.