ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας στην IDE

Η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας στην IDE

Στο πλαίσιο των ενημερώσεων σε βασικές και σημαντικές βιομηχανικές δραστηριότητες και υποδομές της χώρας στο χώρο της άμυνας και ασφάλειας, οι αξιωματικοί-σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΠΑ) επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της IDE (INTRACOM Defense Electronics), συνοδευόμενοι από επιτελείς της Σχολής.

Η ΣΔΙΕΠ/ΠΑ παρέχει γενική και ειδική, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στους αξιωματικούς-σπουδαστές με σκοπό την ανάπτυξη και βελτίωση της επαγγελματικής τους ικανότητας ώστε να καθίστανται ικανά στελέχη για την επίτευξη της αποστολής της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ανώτερα στελέχη της IDE υποδέχτηκαν τους αξιωματικούς-σπουδαστές και τους ενημέρωσαν για τα προϊόντα, τις τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς βιομηχανίες του χώρου της άμυνας και ασφάλειας καθώς και τα πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής επικοινωνιακών και ηλεκτρονικών συστημάτων που συμμετέχει η εταιρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης τους ενημέρωσαν για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για συμμετοχή της IDE σε προγράμματα προμηθειών και εκσυγχρονισμού οπλικών συστημάτων της ΠΑ καθώς και για τις δυνατότητες συντήρησης και υποστήριξης των συστημάτων μέσω της βιομηχανικής συμμετοχής στα προγράμματα προμηθειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.