ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεγάλη επιτυχία για την IDE: Για 2η συνεχή χρονιά στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες

Μεγάλη επιτυχία για την IDE: Για 2η συνεχή χρονιά στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες

Μεγάλη επιτυχία για την ελληνική IDE (INTRACOM Defense Electronics) η οποία περιλαμβάνεται, για 2η συνεχή χρονιά, στην κατάσταση με τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα που δημοσιεύει το περιοδικό FORTUNE στο ειδικό τεύχος με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες.

Η IDE αποτελεί βασικό εκπρόσωπο της ελληνικής βιομηχανίας στην κατάσταση αυτή. Αναμφίβολα αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση για την IDE, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα αυτά πραγματοποιήθηκαν σε ευμετάβλητο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει την εξωστρέφεια της IDE, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να προσελκύσει το 98% των εσόδων της από εξαγωγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προέρχονται απ’ όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας (εξαιρουμένων τραπεζών και ασφαλιστικών) με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 50 εκ. €, καταγράφουν αύξηση κύκλου εργασιών συνεχόμενα τα τελευταία τρία χρόνια και είτε δεν έχουν δανεισμό είτε τον μειώνουν συνεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.