ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΘΕΣγάλα: Εκδικάστηκε η αίτηση υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα – Σε είκοσι μέρες η απόφαση

ΘΕΣγάλα: Εκδικάστηκε η αίτηση υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα – Σε είκοσι μέρες η απόφαση

Σε περίπου είκοσι μέρες από σήμερα αναμένεται να βγει η απόφαση του δικαστηρίου για την υπαγωγή του ΘΕΣγάλα στον πτωχευτικό κώδικα.

Εκδικάστηκε σήμερα Παρασκευή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας η αίτηση του ΘΕΣγάλα για υπαγωγή στο άρθρο 106Α του πτωχευτικού κώδικα, με στόχο ο Συνεταιρισμός να κερδίσει χρόνο έναντι των πιστωτών στην προσπάθεια αναζήτησης επενδυτή ή ολοκλήρωσης ενός νέου πλάνου εξυγίανσης που θα εγγυάται την βιωσιμότητά του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, παρέμβαση στο δικαστήριο υπέρ του ΘΕΣγάλα έκαναν οι πιστώτριες τράπεζες, ενώ η απόφαση αναμένεται σε διάστημα είκοσι ημερών από σήμερα.

Σε περίπτωση που η αίτηση γίνει δεκτή, τότε ο συνεταιρισμός θα έχει μπροστά του ένα συνολικό διάστημα έως έξι μηνών, για να πετύχει το στόχο της εξυγίανσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.