Σημαντική διάκριση για την IDE – Οι εξαγωγές της φθάνουν στο 98% του κύκλου εργασιών της

Σημαντική διάκριση για την IDE – Οι εξαγωγές της φθάνουν στο 98% του κύκλου εργασιών της

Μια ακόμη τιμητική διάκριση έλαβε η INTRACOM Defense Electronics (IDE), στην εκδήλωση «CREATIVE GREECE – Awards 2019» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Πέμπτη 04 Απριλίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα απονεμήθηκε στην IDE βραβείο για την εξωστρέφεια που έχει αναπτύξει με αποτέλεσμα οι εξαγωγές της τα τελευταία χρόνια να φθάνουν στο 98% του κύκλου εργασιών της.

Η επιτυχία παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς τα αποτελέσματα αυτά επιτεύχθηκαν σε αντίξοες διεθνείς και εθνικές οικονομικές συνθήκες και μέσα σε ισχυρό ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Στην εκδήλωση, η οποία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ετήσιες εκδηλώσεις επιβράβευσης της επιχειρηματικής αριστείας, παραβρέθηκε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, επιχειρηματικής κοινότητας, διαφόρων φορέων βιομηχανίας, επιμελητήριων καθώς και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE κ. Γεώργιος Τρουλλινός, ο οποίος δήλωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το βραβείο είναι τιμή και ταυτόχρονα σημαντική διάκριση για την IDE και επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας, σαν ηθική αναγνώριση της εργασίας του υψηλού επιπέδου προσωπικού μας και την προσήλωση μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.