ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Deal «βόμβα» στην αγορά – Σε ελληνικά χέρια μεγάλος γερμανικός όμιλος στην Ελλάδα (φώτο)

Deal «βόμβα» στην αγορά – Σε ελληνικά χέρια μεγάλος γερμανικός όμιλος στην Ελλάδα (φώτο)

Σήμερα υπογράφτηκε σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία Media Markt και Olympia Group συμφερόντων του Πάνου Γερμανού για την απόκτηση ελέγχου του λιανικού δικτύου της γερμανικής εταιρίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία προβλέπει τη σύσταση κοινής εταιρίας στην οποία ο όμιλος Olympia θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία των μετοχών.

Η εταιρία θα λειτουργεί αυτόνομα στα consumer electronics, προσφέροντας σημαντικές συνέργειες στις δραστηριότητες της Olympia Group μέσω των καταστημάτων Public.

Δεδομένης της δραστηριότητας της Media Markt στην Ελλάδα, η νέα συμφωνία της Olympia χαρακτηρίζεται συμπληρωματική στις δραστηριότητες της αλυσίδας Public, αυξάνοντας τη διείσδυση της Olympia Group στο σκέλος των οικιακών (λευκών) συσκευών, στην οποία έχει ήδη εισέλθει μέσω της Westnet Distribution και της συνεργασίας με τη Sharp.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει η διαδικασία έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και εν συνεχεία, θα τεθεί σε εφαρμογή πλάνο ανάπτυξης της νέας εταιρίας.

Η Media Markt διαθέτει 12 καταστήματα στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, παρουσία που ξεκίνησε το 2005.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντός των επομένων ωρών αναμένονται εκτός απροόπτου οι επίσημες ανακοινώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.